Een ETF-account openen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om te beginnen met beleggen in ETF's moet u eerst een ETF-account openen. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

• Stap 1: Klik op het onderdeel Beleggen in het beginscherm.

• Stap 2: Selecteer het fonds van uw keuze uit de Fondscategorieën

• Stap 3: Klik op de knop Aan de slag onderaan de pagina.

• Stap 4: U wordt gevraagd om uw adres en geboortedatum te bevestigen.

• Stap 5: U wordt gevraagd om uw nationaliteit en uw fiscaal nummer te bevestigen.

• Stap 6: U wordt gevraagd om een aantal noodzakelijke vragen in te vullen over uw beleggingsactiviteiten en achtergrond. Dit wordt gevraagd en gedocumenteerd om juridische redenen.

• Stap 7: Activeer een abonnementsplan (Deze stap is optioneel als u een fonds selecteert dat beschikbaar in uw huidige plan is)

• Stap 8: Accepteer de algemene voorwaarden

• Stap 9: Klik op de knop Mijn account openen.

• Stap 10: Verifieer uw identiteit.

Stappen 4, 5 en 10 zijn optioneel als u uw account al heeft geverifieerd, of u al in andere producten van Plum belegt (bijv. Aandelen).

Zodra u klaar bent met het proces, is uw ETF-account geopend en klaar voor gebruik.